perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kauden parhaat laskut?

Parin viime päivän aikana Andersdalen on tarjonnut aika huikeata laskemista. Reissut on menny ihan nappiin. Lunta on paljon!

Tänään autolla ajellessa radiosta soi vielä Europen Final Contdown. Sehän vaan nostatti tunnelmaa entisestään sinne reiluun 1000 metrin tuntumaan. http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw


Aamulla kämpillä partsilta avautui tälläiset näkymät.

Keli oli hyvä. Ihan toppiin ei päästy. Veti justiinsa pilveen ja ei topin osalta selkiintynyt vaikka venailtiin siinä eväitä syöden.


Vuori oli Gorzelvstinden.


Randoilu on hauskaa!

Näkymiä Malangenin suuntaan.

Neiti keuli aika leuhkasti.

Minusta ei tämän parempaa kuvaa saatu. On se kumma, kun toisella on järkkärit, pelit ja vehkeet. Ja mulla ihan Canonin Ixus 75.. Noh päivä oli tämän kauden tähän mennessä paras. Vaikka metsässä dropatessa monojen randoilu asennon päälle jääminen sitte kostautu.. Muistaapa seuraavalla kerralla sitten kuunnella että ne oikeasti naksahtaa paikoilleen :D

Kuoppiakin kaiveltiin. Vyöryvaaraa on. Norjalaiset oli jopa saanu aika harasdilta vaikuttavia tuloksia omista kuopistaan... Me tehtiin kaks testiä ja tulokset oli ct 16-17. Ite kerrokset oli suhteellisen sileitä. Q2 arvioisen sen olevan. Jokainen tekee omat päätelmänsä. Olkaa skeptisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti