lauantai 2. maaliskuuta 2019

Tammikuun pehmeitä käännöksiä.

Alku kausi oli ns. Jackpot Aravis vuorten alueella.

Ensimmäisenä reissuna hain kausarin ja hyökkäsin mäkeen. Lunta oli tullu melkoisesti ja siinä möyriessä meni ensimmäinen päivä. Paikkoja en vielä tuntenut jonka huomasin sitten myöhemmin. Mutta silti hyviä käännöksiä saatiin aikaiseksi.
Kausari

Lunta on!

Kirkaskeli!

Mielenkiintoisia pohjoiskuruja..


Varasin viikko ensimmäisten lumisateiden jälkeen oppaan.  Lauantaina ensimmäisten lumisateiden jälkeen oli ns. ryysistä Aravis vuorille mentäessä. Tehtiin kolmen laakson klassikko aloittaen Combe de la Balmelta, Combe de Bella Cha, Combe du Grand Cret ja Trou de la Mouchen kautta Combe Paccalyn kautta takaisin Balmalle.
Launtai ruuhkaa Skibussista

Combe de la Balme

Combe la Balmen toppi La Grande Toschere, taustalla Mont Blanc



Vaikka opas kustansi omansa niin oli kyllä sen arvoinen. Todella hyvää lunta. Fredric osasi hommansa ja monista asioista ajateltiin samalla tavalla.
Trou de la Mouche

Diagonaali kurut La Rouealle huipulta Combe de Bella Chan suuntaan

Nousu Trou de la Mouchelle. Porukkaa oli kuin Tromssassa konsanaan. Se hieman yllätti

Opas Fredric.



Tämän jälkeen tuli Tammikuun lopussa dumppi jota muistellaan vielä pitkään. Maanantaina ja Keskiviikkona pääsin laskemaan kyllä niin syvässä ja kuivassa lumessa päivän, että en ole monesti laskenut. Lunta oli ns. muniin asti ja porukkaa vähän koska oltiin keskellä viikkoa liikenteessä. Heh heh. Bussissa sitten jo pari tutuksi tullutta kaveria oli samaa mieltä, että kauden parhaat päivät päästiin laskemaan. Naurut oli herkessä.

La Petite Torcherelta Combe de la Torcheren suuntaan. Lunta oli kyllä mukavasti.

La Petite Torcherelta combe la Balmen suuntaan. Tässä oli vähän porukkaa ja hyvin lunta. Aika monta hyvää siivua vedin tästä.


Combe de la Balmen ala-asemalta.

Hymy herkessä!

Combe du Ternuyn syvää lunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti