perjantai 25. tammikuuta 2013

Hilsen fra Tromsö!

No niin. Pikkuhiljaa on kotiuduttu tänne Norjaan. Töitä etsitään ja treenaillaan. Kauden ekat randoilutkin on saatu aikaiseksi. Lunta on satanut nyt tämä viikon melkon paljon jopa. Sitä ennen tuli viikko tolkulla, vettä, lunta ja räntää.. Vyöryvaara onkin nyt vakavasti otettavaa laatua. Siksipä olen henkisesti tyytynyt loivempiin paikkoihin.






Tuossa muutama päivä sitten uudet sukset sai siteensä. Ja laittelin sitten yhtenä iltana suksia muutenkin urakkameiningillä kuntoon. Parituntia meni pohjustaessa, kantteja laittessa ja muuten vaan voidellessa.




Laskemassa käytiin. Rödtinden oli kohteena. Mitä mainioin kauden avauspaikka. Helppo lähestyminen ja vallinneissa olosuhteissa myös turvallinen. Silti hyviä käännöksiä saatiin aikaiseksi. Kaamos on nyt ohi, valoa riittää n. 6 tunniksi. Hyvin ehtii käydä vuorilla. Taustalla Tromssan seudun "kuningasvuori" Tromsdalstinden.

Kaverina mulla oli Keski-Suomen lahja Norjan randoilulle. Tässä vaiheessa neiti vielä myhäili tyynesti. Laskun aikana meininki olikin sitten ihan eri luokkaa. Tylysti allekirjoittanut jätettiin perävaloja katsomaan..

Topissa tunnelma oli läpikaton! Uudet sukset on testattu. Hyvin huilaa ja riskissä kunnossa oleva kaverinkin pysyy nätisti plaanissa. Jo vain, kyllä kelepaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti