tiistai 18. joulukuuta 2012

Laskukama päivityksiä

Tämän hetkisenä laskusettinä minulla on 193 cm Dynastarin Legend Pro Riderit ja siteinä Markerin Duket. Paketti toimii, kuin junan vessa. Tykkään suksen suorituskyvystä hankalissa olosuhteissa. Kun sitä käskee niin homma hoituu. Mutta raskaissa olosuhteissa randoilu, jokainen ylimääräinen gramma tietää enemmän verta, hikeä ja kyyneleitä.

Niinpä aloin katselemaan toista paria suksia joidenka keskeisenä teemana olisi sopiva leveys (max 110 mm) ja keveys. Erään nettibutiikin sivuilta sitten silmiin sattui tarjous Dynafitin suksista ja siteistä. Siteiksi siis valitsin varman valinnan, eli Dynafitin Radical FT Z12 110 mm stoppareilla. Saa nähdä sitten keväällä kummalla setillä hiihtelen enemmän. Dynastareilla vai Dynafiteillä. Ajatuksena on ollut, että syvän lumen päivinä kevyempi ja leveempi pari, kun taas mahdollisen korpun ja muun yllättävän kelin aikoihin sitten Dynastareilla. Tietenkin suunniteltu reittivalintakin vaikuttaa valintaan. Lyhyemmille reissuille ei varusteiden keveydellä ole niin väliä.





Tosin siteiden ja suksien toimituksessa tuli outoa säätämistä. Butiikki ei saanut niitä samalla kerralla toimitettua. Hyvää palvelua silti, maksoivat sitten tilille sen summan jonka arvioin siteiden asennuksen kustantavan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti