tiistai 18. joulukuuta 2012

Uusi blogi ja muutakin uutta.

Entistä blogia pitelin aikani tuolla huoltamo.com sivuilla. Kunnes palvelimen kanssa alkoi oleen niin paljon säätämistä. Lähinnä kuvien lataaminen tuotti bloggailun intoa tappavia hankaluuksia.

Uuden blogin nyt siis aloitin. Muutin tuossa Marraskuun lopussa Helsingistä pois. Nyt ollaan Joulun yli Kuusamossa. Vuoden vaihteen jälkeen karavaani jatkaa kohti Pohjois-Norjaa. Tromssön saaren seutuville olisi tarkoitus asettua.

Muutto Norjaan on ollut jo useampana vuonna mielessä. Nyt kun sitten työpaikan ja muidenkin asioiden suhteen tuntui olevan mahdollisuus jättää Helsingin betonibunkkerit taakse. Tartuin mahdollisuuteen ja lähdin pois.

Vielä ei ainakaan epäilytä eikä pelota. Vähän oon norjan kieltä katsellu tässä joutessani. Pääaasiallisesti oon aloittanut tuota kuntoilua uudelleen. Helsingin ympyrät tuntuivat välillä passivoivan sen verran, että kiipeilyt ja muut treenit tahtoivat jäädä paitsioon.

Näillä näkymin Joulun aluspäivät menevät leipoen jouluherkkuja ja paikallisen punttisalin/uimahallin tarjoamista liikunta mahdollisuuksista nauttien. Kuusamossa on myös boulderointi/köysittely paikka. Mutta jotenkin en ole itse päässyt seinän kanssa vielä sinuiksi. Reittien merkkaus on jotain ihan muuta mitä itse haen kiipeilystä. Äärimmäisen fyysista kiipeilyä, ellen sanoisi jopa ihan puhdasta voimaboulderointia..

Kelien salliessa pitää käydä kyllä myös Rukalla laskemassa telemarkkia ja ulkojäillä vetelemässä ja verestelemässä vanhoja muista pipolätkän suhteen. Kaikki tämä tähtää siihen, että Norjassa kaamos loppuu niin olisi pohjakuntoa nostettu randoilun aloittamista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti